Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tallialue:

Tallin alue on suuri. Siihen kuuluu kolme tallia, kolme laidunta, kaksi pientä tarhaa, pihatto, suuri kenttä ja parkkipaikka. Parkkipaikalle mahtuu paljon autoja ja hevoskuljetusvaunut ajavat aina pihalle. Kenttä on valtava ja se yleensä jaetaan kahteen osaan. Kisoja pidettäessä kentän toiseen päähän jää pieni verryyttelyalue. 

Laidunten, tarhojen ja pihaton asukkaat:

Laidun 1: (Myytävät tammat ja ruunat)
 
Laidun 2: (Hepan ruunat)
Dazzling Diamond, Royal Winner, Dream Price, Full Moon
Laidun 3: (Pienemmät)
Night Star, E.A. Princess Bella, T.H. Bastella, Colorado's Good Fairy, Lucifer's Carmelia, Takapiha's Barbie Girl
Laidun 4: (Varsat)
S's' Gorgerous Flover, S's' Skyscraper, S's' Flying Start
Laidun 5: (Hepan tammat)
Fast Dancer, Ritarin Ajaton, T.A. Maatiainen, Perfect Dream, Like An Angel, Krathim Kry, Fool's Rostaja, Spinster, Black Mystery xx, Farina ox, Zakrana KTN
Tarha 1: (Hepan orit)
Wild Freedom, Nigrum Radgo, Ziggy's London ox
Tarha 2: (Hepan orit)
Lucifer's Twister II, Náttdís, Pericious Beauty
Tarha 3: (Hepan Orit)
Milton Derby, Mama's Boy, Little Fly
Tarha 4: (Myytävät Orit)
 
Pihatto: (vahvempirakenteiset, jotka kestävät talven ulkona)
Heart Of Gold ja Winner Of The Storm

 

Ympäristö:

Ihan tallin lähellä sijaitsee hyvä pelto laukkaamiseen ja muuhun ratsastuskeen. Siellä ei kumminkaan saa ratsastaa kylvöaikaan. Tallialueelta lähtee monia suojaisia polkuja. Myös kaksi maastoestereittiä löytyy; vaikea ja helppo. Kun jatkaa parkkipaikalta eteenpäin, huomaa parin kilometrin päässä pienen kylän. Kylässä on pieni ruokakauppa ja tavaratalo, kahvila ja paikallinen päiväkoti. Myös paikallinen laukka- ja ravirata löytyvät ihan läheltä. Kun kääntyy risteyksestä oikealle, ja jatkaa siitä seitsemän kilometriä, löytää suuremman kaupungin, jossa on enemmän palveluita.

Poluilla on upeat näkymät. Välillä on tiheämpää metsää ja välillä peltoja. Asutusta siellä ei paljoakaan näy, mutta vanhat ja hylätyt ladot ovat yleisiä. Tallin omistajan, Hepan, talo sijaitsee ihan tallin lähettyvillä ja jos tapahtuu jokin tapaturma, on apu heti saatavilla. Suurin osa teistä on hyväkuntoisia ja sopivat hyvin ravaamiseen. Laukkaamista ei kumminkaan suositella. Metsissä on paljon eläimiä, mutta karhuja ja ilveksiä ei ole vielä tullut vastaan. Metsässä kannattaa olla varovainen aremman hevosen kanssa, sillä linnut saattavat pelästyä isoa eläintä ja lähteä isona parvena lentoon säikäyttäen hevosen.

Kun ratsastaa metsäpolkuja hieman pidemmälle löytää järven, jossa on mukava käydä uittamassa hevosia kesähelteillä. Järven toisella puolella sijaitsee kesämökkejä, joiden takia rannalla ei saa pitää liian kovaa ääntä. Hevosten uittamiselle on kumminkin annettu lupa. Metsässä oleva polkuviidakko on suuri, joten sitä kautta pääsee lähes joka paikkaan. Kannattaa aina ottaa joku paikan tunteva mukaan ratsastukseen, sillä metsään eksyy helposti.

Päätalli

Päätalli on kolmesta tallista suurin ja siellä on 29 karsinaa. Päätalliin majoittuvat kaikki myytävä hevoset, josta on tullut toinen nimi 'myyntitalli'. Myös Hepan kasvavaa kisaheppakantaa majoitetaan tänne. Kaikissa karsinoissa on juokseva vesi ja käytössä olevat karsinat puhdistetaan päivittäin. Tila on siisti ja myyntihepoilla on siellä mukava asua.

 

Karsinoiden asukkaat:

1: White Rose 2: - 3: - 4: - 5: - 6: - 7: - 8: - 9: - 10: Little Fly 11: Mama's Boy 12: Milton Derby 13: Pericious Beauty 14: Náttdís 15: Lucifer's Twister II 16: Ziggy's London ox 17: Nigrum Radko 18: Wild Freedom 19: Zakrana KTN 20: Farina ox 21: Black Mystery xx 22: Spinster 23: Fool's Rostaja 24: T.H. Bastella 25: E.A. Princess Bella 26: Full Moon 27: Dream Price 28: Royal Winner 29: Dazzling Diamond

Pikkutalli

Pikkutalli on talleista pienin ja siellä on vain seitsemän karsinaa, joista yksi on normaalia isompi. Siellä asustavat Hepan omat kisapollet, jotka eivät ole myynnissä. Satulahuoneesta pääsee pieneen huoneeseen, jossa sijaitsee suuri pesukone ja useimmiten roikkuvia loimia ja satulahuopia. Pesukoneeseen mahtuu vain yksi loimi kerrallaan tai sitten 5-7 satulahuopaa riippuen sen koosta. Tietysti voi koneessa muutakin pestä, mutta se on tarkoitettu erityisesti näille. 

Karsinoiden asukkaat:

1: Fast Dancer 2: Ritarin Ajaton 3: T.A. Maatiainen 4: Perfect Dream 5: Krathim Kry 6: Lucifer's Carmelia Jättikarsina: Spinster

Ponitalli

Ponitallissa on yhdeksän karsinaa, mutta niistä vain kaksi on normaalikokoisia. Loput seitsemän ovat hieman pienempiä ja siksi niihin majoitetaan vain poneja. Ponitalli on vähän kuin lisätalli, sillä sinne majoitetaan Hepan kisapolleja, kun tilat pikkutallissa kävivät pieniksi.

karsinoiden asukkaat:

1: Like An Angel 2: World Heart pikkukarsina1: Night Star pikkukarsina2: Lucifer's Carmelia pikkukarsina3: Colorado's Good Fairy pikkukarsina4: Takapihas Barbie Girl pikkukarsina5: S's' Flying Start pikkukarsina6: S's' Skuscraper pikkukarsina7: S's' Gorgerous Flover

 

©opyt

käytäväkuva: © Laidunkuva: © Kenttäkuva: ©

Loput kuvat ja tekstit: Heppa VRL-12998 EI KOPIOINTIA!!

Tämä on virtuaalitalli // This is a sim-game stable

©2019 Myyntitalli Salus - suntuubi.com